Zendertjes zomer 2014 Zendertjes zomer 2014
We zijn dit jaar met een team van 13 vrijwilligsters: Thea, Marianne, Elina, Nienke, Joke, Sandra, Marion, Erika, Marleen, Mariska, Marjolein, Antoinette en Janine.
Dit jaar mogen we de kinderen Bijbelverhalen vertellen rondom het thema 'zeesterren'. Samen duiken we in de mooie zee. We nemen de kinderen mee naar verhalen over een visser die zijn wondere vangst laat zien. Allemaal zeesterren met een eigen verhaal. We willen graag aan de kinderen vertellen dat ze de Heere Jezus mogen volgen en hoe ze dat kunnen doen.

Op dinsdag vertellen we een Bijbelverhaal, gaan we zingen met de kinderen en daarna is er een knutselewerkje over het Bijbelverhaal.
De 1e twee vrijdagen gaan we zingen en knutselen. De laatste vrijdag gaan we spellen doen en met de kinderen pannenkoeken eten!

datum en tijdstip 25-08-2019 om 18:30

datum en tijdstip 25-08-2019 om 9:30