» Evangelisatie » Zendertjes 2018
Zendertjes vrijdag 29 juli 2016 Zendertjes vrijdag 29 juli 2016
De ochtend begon regenachtig.. maar gelukkig weerhield het de kinderen niet om de laatste keer van dit jaar te komen.

Vandaag hadden we een programma met leuke spelletjes en een lunch. Maar eerst.. lekker met elkaar zingen!

Daarna hadden we een Bingo, deden we snoep memory en toen gingen we cakejes versieren. Je kon er van alles op doen: slagroom, chocolade, spekjes, smarties en nog veel meer! Hieronder een foto van de versierde cakejes.

Na de pauze gingen we weer verder met de spelletjes. We deden nog een fotospel, ballonnenrace en hapsnap! Iedereen deed deze ochtend leuk mee een kregen allemaal een welverdiende prijs!

De ochtend sloten we af met een heerlijke lunch. We kunnen terug kijken op leuk en mooie ochtenden en hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien!

Groetjes,
De Zendertjes.