» Evangelisatie » Zendertjes 2018
zendertjes vrijdag 17 juli 2015 zendertjes vrijdag 17 juli 2015

We gingen afgelopen vrijdag met de kinderen van de camping dakpannen versieren.

We begonnen vrijdag weer met de opening in de Ark, deze keer mocht ik de opening verzorgen, het ging over de schepping van de aarde door God. Daarna pakten we alle benodigde spullen om te knutselen en gingen camping waarts. Er stonden al kinderen te wachten dus zij hadden er zin in. Ze gingen eerst liedjes zingen met Marleen, intussen konden wij de spullen voor het knutselen klaar zetten. Omdat het thema over bouwen gaat, hebben wij dus bedacht om een dakpan te versieren. Van te voren hadden we de dakpannen wit geverfd, zodat ze eventueel buiten konden worden gezet. De kinderen begonnen met een servet uit te kiezen, ze konden kiezen voor een strandtavereel of een familie eend bij een vijver. Daar moest je de ondergrond bij aanpassen, de lucht blauw en het zand geel of het gras groen. Daarna  met speciale lijm de dakpan insmeren en het servet erop plakken en daarna nog 2 tot 3 keer met lijm erover. Je kon als je dakpan klaar was, schelpen of gipsfiguurtjes erop laten plakken. De dakpannen waren mooi geworden, iedereen had er iets leuks van gemaakt.

Groetjes Marianne Eikelenboom

datum en tijdstip 21-04-2019 om 18:30