» Evangelisatie » Zendertjes 2018
Zendertjes dinsdag 26 juli 2016 Zendertjes dinsdag 26 juli 2016

Vanmorgen met heerlijk weer naar de camping vertrokken! We waren met 5 leiding; Antoinette, Christel, Erika, Marieke en Marleen. Er waren 4 kinderen. Dit keer werd het verhaal van de verloren zoon verteld. Hier werd een link gelegd naar dat wij misschien ook wel eens weglopen, boos zijn en niet altijd even aardig naar anderen. Toch bleef de vader in het verhaal van de zoon houden en ontving hij hem met open armen. Zo wilt God ook ons met open armen ontvangen als wij naar Hem toe gaan met al onze fouten. We mogen alles aan Hem vertellen.

Als verwerking hebben we een feest slinger gemaakt. Toen de verloren zoon thuis kwam was het namelijk een groot feest. Op de feest slinger werd door middel van een korte strip het verhaal van de verloren zoon nog een keer verteld.

datum en tijdstip 16-06-2019 om 18:30

datum en tijdstip 16-06-2019 om 9:30