» Evangelisatie » Zendertjes 2018
Zendertjes - dinsdag 25 juli 2017 Zendertjes - dinsdag 25 juli 2017

Het was alweer de laatste dinsdag dat we op de camping zijn geweest. De leiding was: Marjolein, Sandra, Erika, Christel, Ingrid en Mariëlle. Er waren zeven kinderen van de camping en twee kinderen uit Kapel.

Als je op survival gaat kan een verrekijker heel handig zijn. Met een verrekijker kun je iets zien wat nog ver weg is. Zo mocht ook Johannes iets zien van wat er nog niet was.
Vandaag ging het over Johannes die een stukje van het nieuwe Jeruzalem mocht zien. Wanneer Jezus terug komt op deze aarde zal er een vernieuwde hemel en aarde komen. In het nieuwe Jeruzalem is alles goed en is er geen pijn en geen verdriet meer.

Ook werd het verhaal van rupsje nooitgenoeg voorgelezen. De rups werd een prachtige vlinder. De kinderen hebben vlinders gemaakt waarop staat ’God maakt alles nieuw’.

datum en tijdstip 21-04-2019 om 18:30

datum en tijdstip 21-04-2019 om 9:30