» Evangelisatie » Zendertjes 2018
Zendertjes dinsdag 21 juli 2015 Zendertjes dinsdag 21 juli 2015
Zendertjes dinsdag 21 juli 2015

Weer een nieuwe dag van een nieuwe week. Ook deze dinsdag stond er een bijverhaal op de planning. Ik mocht het verhaal vertellen van de verlamde man en zijn vrienden, die door het dak naar Jezus wilde.

In de ochtend begonnen we rond 9.30 uur in de Ark. Hier hebben we een stukje gelezen uit Handelingen 2 vanaf vers 41-47. In dat stukje gaat het over de volharding van de gemeente en de uitstraling van deze gemeente. We mogen hun als voorbeeld hebben om ook onze levenshouding op de camping uit te dragen.

Om 10.00 uur begonnen we met liedjes zingen. Aansluitend werd het Bijbelverhaal verteld. Het verhaal van de verlamde man uit Markus 2:1-11. Ik had een maquette gemaakt zodat de kinderen mee konden kijken hoe het verhaal verliep. De kinderen mochten zelfs meehelpen om een opening te maken in het dak, zo waren de kinderen echt timmermannen.

Timmermannen moeten ook veel puzzelen om te kijken of alles wel in elkaar past. Daarom was het werkje van vandaag een puzzeltekening. Als eerste kregen de kinderen een tekening van het Bijbelverhaal. Deze konden ze kleuren en daarna uitknippen. Om de puzzel te bewaren mochten ze een doosje versieren.

Al met al een hele leuke ochtend!

Groetjes,
Marleen