» Evangelisatie » Zendertjes 2018
Zendertjes - vrijdag 14 juli 2017 Zendertjes - vrijdag 14 juli 2017

Vandaag zijn we voor de tweede keer dit jaar naar de camping geweest. We waren met 6 leiding: Joke, Sandra, Erika, Marieke, Lisette en Janine. Er waren 5 kinderen van de camping en 3 uit Kapel. De kinderen hebben eerst een sticker uitgezocht en daarna hebben we lekker gezongen. Dit jaar hebben we voor het eerst ook een weettekst. Marieke heeft de weettekst met de kinderen besproken. De weettekst komt uit psalm 86 vers 11: Wijs mij uw weg, HEER, Laat mij wandelen op het pad van Uw waarheid, vervul mijn hart met ontzag voor Uw Naam. Joke heeft daarna uitgelegd wat we gingen knutselen.  We hebben in een houten bordje het woord welkom getimmerd en daarna hebben we er touw doorheen gedaan. Iedereen moest zijn hamer meenemen en er kwamen leuke resultaten uit. Het was weer een gezellige ochtend!

datum en tijdstip 21-04-2019 om 18:30

datum en tijdstip 21-04-2019 om 9:30