PKN
  » Evangelisatie » Zendertjes 2019 
Hervormde gemeente te Lopikerkapel
Zendertjes - 28 juli 2017 Zendertjes - 28 juli 2017

Zoals gebruikelijk op de ochtenden van de Zendertjes beginnen wij de dag om liedjes te zingen. Deze keer mochten ook de instrumenten aan pas komen. We hebben met elkaar het themalied nog vaak geoefenend en ook de weettekst is nogmaals aangeleerd. Iedereen deed leuk en enthousiast mee.

Vandaag hebben we niet geklutseld, maar spelletjes gedaan omdat het de laatste keer van dit jaar is. Iedereen kreeg een broche met zijn/haar naam erop. We hebben het eerste spel gelukkig buiten kunnen doen, maar daarna begon het toch te regenen en zijn we binnen verder gegaan.
Na het harde rennen en het enthousiasme hadden we allemaal zin in wat drinken en wat eten. Vandaag hebben we heerlijk cakejes versiert. Je kon van alles kiezen om de cake mee te versieren.. het was heerlijk!We hebben hierna nog een quiz gedaan n.a.v. de vertelde bijbelverhalen. De kinderen hadden goed opgelet tijdens de verhalen, want bijna alle vragen waren juist beantwoord.

Hierna hebben we nog een aantal spellen gedaan en toen was het tijd om te eten. We aten broodjes met knakworsten. Totaal waren we met 16 kinderen, dus een leuke en vooral gezellige koppel. We hebben een fijne afsluiting gehad met elkaar.

Tot volgend jaar!
terug
 
 
 
 

Avonddienst
datum en tijdstip 20-10-2019 om 18:30
meer details

Morgendienst
datum en tijdstip 20-10-2019 om 9:30
meer details

 
Verkoopdata Collectemunten
VERKOOPDATA COLLECTEMUNTEN 2019 meer
 
Rommelmarkt 2019
Klik hier voor de rommelmarkt 2019! meer
 
Zendertjes zomer 2018
Klik hier voor verslagjes en foto's !
 
Naar startpagina
Klik hier voor: adres, wat geloven wij, etc.
 
Kerkdienst beluisteren
De laatste 16 kerkdiensten zijn te beluisteren, of te downloaden op mp3 formaat via kerkomroep Nederland.
 
Preekrooster
Wie preekt er a.s. zondag? klik hier
 
Maatschappelijke stage?
Klik hier voor meer informatie!
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.