Zendertjes - 28 juli 2017 Zendertjes - 28 juli 2017

Zoals gebruikelijk op de ochtenden van de Zendertjes beginnen wij de dag om liedjes te zingen. Deze keer mochten ook de instrumenten aan pas komen. We hebben met elkaar het themalied nog vaak geoefenend en ook de weettekst is nogmaals aangeleerd. Iedereen deed leuk en enthousiast mee.

Vandaag hebben we niet geklutseld, maar spelletjes gedaan omdat het de laatste keer van dit jaar is. Iedereen kreeg een broche met zijn/haar naam erop. We hebben het eerste spel gelukkig buiten kunnen doen, maar daarna begon het toch te regenen en zijn we binnen verder gegaan.

Na het harde rennen en het enthousiasme hadden we allemaal zin in wat drinken en wat eten. Vandaag hebben we heerlijk cakejes versiert. Je kon van alles kiezen om de cake mee te versieren.. het was heerlijk!

We hebben hierna nog een quiz gedaan n.a.v. de vertelde bijbelverhalen. De kinderen hadden goed opgelet tijdens de verhalen, want bijna alle vragen waren juist beantwoord.

Hierna hebben we nog een aantal spellen gedaan en toen was het tijd om te eten. We aten broodjes met knakworsten. Totaal waren we met 16 kinderen, dus een leuke en vooral gezellige koppel. We hebben een fijne afsluiting gehad met elkaar.

Tot volgend jaar!

datum en tijdstip 08-12-2019 om 18:30