» Evangelisatie » Zendertjes 2018
Vrijdag 25 juli 2014 Vrijdag 25 juli 2014

Op de tweede dag van de zendertjes kwamen de kinderen vol enthousiasme binnen. Marjolein sprak kort met de kinderen over de bijbelvertelling van dinsdag, zodat de kinderen die er toen niet waren wisten waar het over ging.

Het themalied werd gezongen en de gebaren geoefend. Ook werden verschillende liedjes, als mijn God is zo groot en dit is de dag gezongen. De kinderen speelden mee met muziekinstrumenten.
Na het zingen werd het knutselwerkje uitgelegd. De kinderen schilderde een aquarium waarop de door hun geverfde zeedieren en schelpen geplakt werden. Met veel verschillende kleuren verf en glitters konden de kinderen zich helemaal uitleven!
Na een uurtje verven waren de meeste aquariums af, ze zijn allemaal erg leuk geworden!!
Ook was er nog een mooi gesprek met de oma van één van de kinderen en mochten we haar een kinderbijbel meegeven.

Het was een fijne en gezellige ochtend met elkaar!!!

Lekker verven! (:                         Het resultaat een prachtig aquarium!

Even wachten tot de lijm droog is..                 Alle verf en glitters van de
                                                                   handen wassen.

Nog even opruimen en dan zit
de tweede dag van de zendertjes er al weer op!

datum en tijdstip 21-04-2019 om 18:30

datum en tijdstip 21-04-2019 om 9:30