Vrijdag 3 augustus Vrijdag 3 augustus
Vandaag alweer de laatste ochtend Zendertjes. Omdat het de laatste ochtend was hebben we zoals elk jaar spelletjes gedaan. Vanwege de warmte hebben we de spelletjes bij de Lek gedaan. We hadden verschillende spelletjes en het zoeken naar de eierwekker was toch wel favoriet. De kinderen zochten vol enthousiasme en fanatisme de eierwekker, want degene die hem gevonden had mocht een cadeautje grabbelen. Tot slot hebben we gezellig heerlijke pannenkoeken met elkaar gegeten als afsluiting. Het was een geslaagd jaar, allemaal bedankt!

datum en tijdstip 25-08-2019 om 18:30

datum en tijdstip 25-08-2019 om 9:30