Vrijdag 20 juli 2012 Vrijdag 20 juli 2012

Deze ochtend gingen we met elkaar metselen. Iedereen kreeg een bouwpakketje waarmee hij zelf een huisje in elkaar kon zetten. Het was een hele klus, maar met elkaar hebben we een hele leuke ochtend gehad!

Op de foto zie je de kinderen met het zelfgemaakte huisje rondom een speelhuisje staan. Op de ‘dakpannen’ staan de namen van alle kinderen die geweest zijn. Op deze foto is 1 dak al helemaal vol. In totaal zijn er ong. 40 kinderen van de camping geweest!!

datum en tijdstip 08-12-2019 om 18:30

datum en tijdstip 08-12-2019 om 9:30