Vrijdag 1 augustus 2014 Vrijdag 1 augustus 2014
Deze morgen gingen we weer knutselen, we gingen een raamhanger maken.
Dit is een houten stok met daaraan 3 sterren, een klein potje en een kraal die op een waterdruppel leek. Want we hebben het steeds over zeesterren en dat lieten we in de knutselwerkjes terug komen.
We waren vanochtend met z'n zessen om alle kinderen te helpen, want iedere keer is het weer een verrassing hoeveel kinderen er komen.

Deze ochtend waren er wel 15 kinderen van de camping en er waren ook een paar ouders en grote zussen en broers, nichten en neven die meehielpen, dit was ook wel nodig, want de raamhanger was veel werk. Eerst moesten ze de sterren verven, daarna mochten ze het potje versieren met jute en een schelp, vervolgens kreeg iedereen een visdraadje waaraan ze de waterdruppel konden knopen en kralen en schelpen op konden rijgen en tot slot kreeg iedereen touwtjes om alles aan de stok te knopen. Het eindresultaat was bij iedereen heel mooi geworden, iedereen had er iets anders van gemaakt.

Lekker verven met z'n allen

Het eindresultaat

datum en tijdstip 20-10-2019 om 18:30