» Agenda

Tijdstip:
 16.00 u

Gemeentedag/openingwinterwerk 19 september
Op zaterdag 19 september openen we het winterwerk weer met een gemeentedag. Magno en Lieke zullen ’s avonds vertellen over hun werk in Brazilië, vooraf eten we met elkaar en ’s middags starten we met een voetbaltraining in de kooi door Magno (Magno geeft ook trainingen in Brazilië). Meer informatie kunt u/jij vinden in de flyer. De aanvangstijden zijn als volgt: 16.00 uur voetballen in de kooi, 17.30 start maaltijd, 19.30 uur start presentatie Lieke en Magno. We hopen jullie te zien!

datum en tijdstip 08-12-2019 om 18:30

datum en tijdstip 08-12-2019 om 9:30