» Jeugdwerk » Kindercreaclub
Kindercreaclub

Een werkje van de creaclub
Kindercreaclub

Op een aantal woensdagmiddagen is er in de Ark Kindercreaclub. De ene keer is het voor groep 1 t/m 4, de andere keer voor groep 5 t/m 8. We beginnen de middag met een korte inleiding, vaak een verhaal. Daarna gaan we lekker met elkaar knutselen. In de aanloop naar Kerst oefenen we ook met de kerstliedjes die tijdens de gezinsdienst gezongen worden. Met het knutselen wordt er de ene keer iets geverfd, dan weer getimmerd of gezaagd. Alle voorbeeldwerkjes staan aan het begin van het seizoen op school zodat de kinderen daar kunnen zien wat ze kunnen gaan maken. Er is tijdens het seizoen ook vaak een middag waarop bijvoorbeeld spelletjes gedaan worden. En aan het einde sluiten we af met een wat langere middag, dan zijn ook kinderen die niet naar de creaclub zijn geweest welkom. Dan eten we met elkaar en doen daarna nog een leuke activiteit zoals bingo of een speurtocht.

De crea zolder van de Ark:

datum en tijdstip 29-03-2020 om 18:30

datum en tijdstip 29-03-2020 om 9:30

*NIEUW* Coronavirus (COVID-19) maatregelen
Klik hier voor meer informatie meer

Klik hier voor meer informatie. meer

Uitnodiging jongeren bijbelkring
Klik hier voor meer informatie meer

Catechisatie
Klik hier voor meer informatie over de catechisatie meer