» Jeugdwerk » Kindercreaclub
Kindercreaclub

Een werkje van de creaclub
Kindercreaclub

De kindercreaclub is op de woensdagmiddag van 14.00u tot 15.30u in de Ark. Voor het seizoen 2013/2014 op de volgende dagen:

Voor groep 1 t/m 4 : 16 okt, 20 nov, 18 dec en 15 jan

Voor groep 5 t/m 8 : 30 okt, 27 nov, 18 dec en 22 jan

18 December is er dus kindercreaclub voor alle groepen, deze middag duurt een half uurtje langer en wordt heel leuk!

We beginnen met zingen, daarna drinken we iets en dan is het tijd om te gaan knutselen, zoals knippen, plakken, kleuren, verven, zagen en timmeren. Aan het eind van de middag kan je je mooie knutselwerk mee naar huis nemen. De deelnamekosten zijn 5 euro per seizoen. Aan het begin van het schoolseizoen is er een inschrijfmiddag, dan zijn ook de knutselwerkjes die gemaakt gaan worden te zien.
Op 2e kerstdag hopen we als kindercreaclub ’s morgens weer mee te werken aan de gezinsdienst. Op de clubmiddagen zingen we de liedjes alvast een keer en we oefenen één keer in de kerk. We hopen dat er weer net zoveel kinderen(of meer) meezingen als vorig jaar.

Noteer ook alvast in je agenda 26 februari 2014, dan houden we een heel gezellig slotfeest voor alle groepen.

Contactpersoon: Joke Bijman, 0348-557363

De crea zolder van de Ark:

datum en tijdstip 25-08-2019 om 18:30

datum en tijdstip 25-08-2019 om 9:30