» Activiteiten
Kerstworkshop 2019 Kerstworkshop 2019
Kerstworkshop
Op dinsdag 17 december organiseren we weer een gezellige kerstworkshop in ‘De Ark’. We beginnen om 20.00 uur.

Je kunt kiezen uit een kerststuk op een boomschijf met metalen kroon (foto 1 en 2) of een groenkrans (foto 3). De kosten zijn € 20,=. Kies je voor een boomschijf of krans met verse bloemen dan is de bijdrage € 25,=. Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers en alle materialen behalve minikerstlichtjes op batterijen. Deze graag zelf meenemenDe opbrengst is voor de kerk.

Voor meer informatie en/of aanmelding:
Thea Bosch,  0348-553236,

datum en tijdstip 08-12-2019 om 18:30