» Agenda

De Ark
Tijdstip:
 9.00

Op dinsdag 13 december om 09:00 en 19:30 uur hopen we weer een creatieve workshop te organiseren. De voorbeelden zijn op dankdag, woensdag 2 november na de diensten te bekijken in "De Ark" . Aanmelden kan op 2 november in "De Ark" of bij Thea Bosch, telefoon 0348553236, email

A. KERSTDORP: dorp van piepschuim dat bewerkt kan worden met (beton)verf, sneeuw, enz.
Afmeting: 75 cm breed, 38 cm hoog, 7 cm dik. Leuk in de vensterbank, op een schoorsteen of kast met lichtjes.
Prijs: € 27,50 (exclusief lichtjes)

B. KERSTSTUK MET STER VAN MOS: op een bord met oasiskrans wordt een ster van mos met sneeuw gemaakt met een toef kerstgroen met kerstdecoratie. In de krans/op de ster komt een waxinelicht pot (een eigen windlicht kan ook).
Prijs: € 17,50 (exclusief kaars, inclusief bord)

C. GROENKRANS: op een bord wordt een oasiskrans (doorsnede 25 cm) ingestoken met groen en kerstdecoraties.De krans kan ook opgehangen worden.
Prijs: € 17,50 (zonder bord € 16,50).
( geen voorbeeld van )

Voor B en C graag een snoeischaar meenemen!

datum en tijdstip 20-10-2019 om 18:30

datum en tijdstip 20-10-2019 om 9:30