» Agenda

do 23 april 2015

Kapel-avond (Henk Binnendijk)

Donderdag 23 april is er een Kapel-avond met medewerking van Henk Binnendijk.

Beste ......,

Waarom zijn wij er en waarom zijn wij geboren? Wat is het doel in ons leven en wat is onze toekomst. Dit zijn vragen waar iedereen weleens over nadenkt of over nagedacht heeft. Als doel kunnen we voor ons zelf waarschijnlijk wel een aantal dingen bedenken zoals bijvoorbeeld; carrière maken, schooldiploma's behalen of het hebben van 'iets' meer geld om 'gewoon' te kunnen leven en leuke dingen te doen...

Maar stemmen de bovenstaande zaken ons ook echt tevreden, hebben we ooit genoeg of willen we altijd meer? Misschien stemmen de dingen die we uit onszelf bedenken ons nooit volledig tevreden... maar wat dan wel? Spreker en evangelist Henk Binnendijk wil hier met ons over nadenken. Tijdens de Kapelavond wil hij met ons nadenken over 'Het verlangen van God'. Hoe ziet Gods toekomst eruit? God heeft grote plannen met ons, groter dan ons verlossen van onze zonden en verwelkomen in de hemel. Onze toekomst is een hemel op aarde.

God heeft ons geschapen naar zijn beeld en gelijkenis, dat is al Gods plan vanaf de schepping. Niet onze inspanningen en vruchten (goede werken) voldoen aan Gods plan maar alleen het werk van God in ons. We hopen dat u ingaat op de uitnodiging om meer over 'Het verlangen van God' te horen! Hierbij zullen we nadenken over enkele voorbeelden zoals bijvoorbeeld; Abraham, Mozes, Petrus, Johannes en Jezus.

thema:                 Het verlangen van God
                Spreker:               Henk Binnendijk
                wanneer:              23 april 19.30 uur
                waar:                   Hervormde kerk,  Lopikerweg oost 176 te Lopikerkapel