» Jeugdwerk » Jeugdvereniging
Jeugdvereniging Lopikerkapel Jeugdvereniging Lopikerkapel

In de periode van oktober tot mei hebben we om de week op zaterdagavond JV. Dit is bedoeld voor jongeren vanaf ongeveer 16 jaar. We zetten met elkaar een programma in elkaar waarbij we afwisselend een activiteit plannen en ook serieuze avonden hebben. Tijdens de serieuze avonden houden we bijbelstudie’s aan de hand van thema’s door de jongeren zelf uitgekozen. Tijdens de activiteiten gaan we bijvoorbeeld kanoën, gourmetten, naar een praise-avond of boerengolfen. In de Bazuin staat wanneer er weer een avond is. In principe starten we om 20.00 bij de Ark, zo niet dan wordt dat in de Bazuin vermeld.

Contactpersoon: Sandra Eikelenboom, 030-6885162,

datum en tijdstip 21-04-2019 om 18:30