» Jeugdwerk » Jeugdvereniging
Jeugdvereniging Lopikerkapel Jeugdvereniging Lopikerkapel

Jeugdvereniging Lopikerkapel
In de periode van oktober tot mei hebben we om de twee weken jeugdvereniging. De ene week is dit op zaterdagavond en de andere week is dit op zondagavond. Op de zaterdagen gaan we vaak een activiteit doen en op de zondagavonden is er plaats voor een Bijbelstudie. Met activiteiten bedoelen we bijvoorbeeld bowlen, een spel in elkaar gezet door de jeugd of een evenement bezoeken. De Bijbelstudies worden of door de jeugd of door een gemeentelid voorbereid en gegeven. De jeugdvereniging is bedoeld voor jongeren vanaf ongeveer 15 jaar. We starten iedere avond rond 20:00 uur in ‘De Ark’. Aan het einde van het seizoen, dit is het eerste weekend van de zomervakantie, gaan we met zijn allen op kamp. We werken met commissies, zoals een bijbelstudiecommissie, kookcommissie, sport- en spelcommissie en een activiteitencommissie zodat de jeugd ook invulling aan het kamp mag en kan geven. Het is erg leuk om er zo met elkaar iets moois van te maken.
Namens Gabriel Mbow, Arjan Bosch, Erika de With en Antoinette Oosterwijk
Datum in 2020: 4 januari, 19 januari, 1 februari, 16 februari,
                          29 februari, 15 maart, 28 maart, 19 april, 2 mei

datum en tijdstip 19-01-2020 om 18:30