» Agenda

Jeugddienst

Tijdstip:
 18.30 u

Op de tienerclub en de jeugdvereniging en op de gemeente avond is nagedacht over het jaarthema 'Meer dan genoeg, leven in afhankelijkheid van God'. Helaas zijn er nog genoeg zondige gedachten, woorden, etc. in ons leven over. Daarover denken we in de jeugddienst na. En ook horen we dat we met dat alles bij het Kruis van Christus terecht kunnen. Er is ook een prachtig, creatief en interactief programma voor tieners en jongeren na de dienst in de Ark. We verwachten daar vele jongeren.

datum en tijdstip 20-10-2019 om 18:30

datum en tijdstip 20-10-2019 om 9:30