» Jeugdwerk » Flaming Youth
Flaming Youth

Tot december 2014 (daarna is flaming youth gestopt):
De hervormde gemeente van Lopikerkapel neemt samen met de hervormde/gereformeerde gemeenten van Lopik,  Benschop en de hervormde gemeente van Jaarsveld deel aan Flaming Youth, een jeugdclub met christelijke achtergrond. Op maandagavond houdt de jeugdclub een bijbelstudie, en eens in de twee weken is er op zaterdag avond een activiteit. Deze activiteiten worden bij de jeugdagenda in de Bazuin en op de website www.FlamingYouth.nl vermeld.

Contactpersoon: Gabriël Mbow, 0348-551896

Enkele historische feitjes en achtergronden? Zie Geschiedenis en toelichting regionale samenwerking Flaming Youth

datum en tijdstip 08-12-2019 om 18:30

datum en tijdstip 08-12-2019 om 9:30