Dinsdag 31 juli

Vanmorgen begonnen we met een Bijbelverhaal over de Hemelvaart van de Heere Jezus. De Heere Jezus is op een wolk naar de hemel gegaan en is nu in de hemel. Er werden veel vragen gesteld n.a.v. dit Bijbelverhaal en zo was er een mooi gesprek. De kinderen waren erg benieuwd watvoor werkje hierbij zal horen. We zijn met z'n allen naar de Lek gelopen en hebben gevliegerd, helaas stond er net iets te weinig wind. Bij terugkomst hebben we allemaal een mooie vlieger gekleurd die echt kan vliegen! Er werden prachtige creaties gemaakt door de kinderen. We hebben zo een fijne en gezellige ochtend gehad! Vrijdag is alweer de laatste ochtend en iedereen probeert dan weer aanwezig te zijn.

datum en tijdstip 29-03-2020 om 18:30

datum en tijdstip 29-03-2020 om 9:30

*NIEUW* Coronavirus (COVID-19) maatregelen
Klik hier voor meer informatie meer