PKN
  » Evangelisatie » Zendertjes 2019 
Hervormde gemeente te Lopikerkapel
Dinsdag 29 juli 2014 Dinsdag 29 juli 2014
Zendertjes 29 juli
 
Deze morgen mochten we weer een Bijbelverhaal aan de kinderen vertellen. Deze dag ging het over de tweede wonderbare spijziging uit Mattheüs 15. Na de opening in ‘De Ark’ gingen we (Marleen, Marjolein, Antoinette, Janine en Mariska) naar de camping. Daar kwamen 7 enthousiaste kinderen binnen! Ze hadden er weer zin in!! Ook ouders zijn enthousiast over het werk dat wij op de camping mogen doen.
Toen iedereen een sticker had gekregen, gingen we zitten en lekker met elkaar zingen. ‘Welkom, welkom, welkom iedereen. Doe je met ons mee, we beginnen zo meteen! Welkom, welkom, fijn dat jij er bent. Zing gezellig mee als jij het liedje kent!’. Zo hebben we nog een aantal liederen met elkaar gezongen.
 
‘Wat een mensen zijn hier… Voor je, achter je, naast je.. Waarom zijn al die mensen hier?’ Zo begon de vertelling! Heel veel mensen zijn gekomen om te luisteren naar de verhalen van de Heere Jezus en Zijn wonderen te zien. Na 3 dagen hebben de mensen eigenlijk nog niets gegeten… Wat nu? De kinderen werden uitgenodigd om in een kring te komen zitten en ook een stukje brood en vis (in snoepvorm) te pakken uit de mand om te eten. Zo mogen we weten dat God ook voor ons zorgt. De discipelen deelden het brood en de vis uit, zo mogen wij ook Gods liefde uitdelen door iemand te helpen, een compliment te geven, snoepjes te delen etc.
Om te onthouden dat God voor ons zorgt, hebben we een broodbordje beschilderd met daarop de tekst: ‘God zorgt voor jou!’. De kinderen gingen met wattenstaafjes de bordjes beschilderen. Het was weer een fijne ochtend met elkaar!! terug
 
 
 
 

Avonddienst
datum en tijdstip 31-05-2020 om 18:30
meer details

Morgendienst
datum en tijdstip 31-05-2020 om 9:30
meer details

 
Collecteren in de Coronatijd
Klik hier voor meer informatie meer
 
*NIEUW* Coronavirus (COVID-19) maatregelen
Klik hier voor meer informatie meer
 
Verkoopdata Collectemunten
Klik hier voor meer informatie. meer
 
Kerkdienst beluisteren
De laatste 16 kerkdiensten zijn te beluisteren, of te downloaden op mp3 formaat via kerkomroep Nederland.
 
Preekrooster
Wie preekt er a.s. zondag? klik hier
 
Maatschappelijke stage?
Klik hier voor meer informatie!
 
Uitnodiging jongeren bijbelkring
Klik hier voor meer informatie meer
 
Naar startpagina
Klik hier voor: adres, wat geloven wij, etc.
 
Catechisatie
Klik hier voor meer informatie over de catechisatie meer
 
Kerstworkshop 2019
Klik hier voor de kerstworkshop 2019! meer
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.