Dinsdag 23 juli 2019

Dinsdag 23 juli 2019
Vanmorgen was de eerste ochtend van de Zendertjes 2019. We mochten de ochtend in de tuin van Shirley door brengen, waar we goed ontvangen werden. 
De eerste ochtend waren er 5 kinderen van de camping en 4 kinderen uit de eigen gemeente. We hebben eerst met elkaar een paar liedjes gezongen. 
Deze ochtend was de opening van het thema 'SchatRijk!'. We hebben een schatkist meegenomen met voorwerpen erin die bij de Bijbelverhalen horen die dit jaar verteld worden. We hebben verteld dat er in de Bijbel allemaal mooie verhalen, schatten, staan. 
Het eerste Bijbelverhaal van dit jaar, de eerste schat, was het verhaal over de schepping. Het voorwerp bij het verhaal was een wereldbol. Na het vertellen hebben de kinderen een knutselwerkje gemaakt wat bij het verhaal past. Ze hebben een draaicirkel gemaakt over de schepping, zo kunnen ze onthouden wanneer God wat heeft gemaakt.
Aan het einde van de ochtend kregen de kinderen een Peggboard mee. Aan dat Peggboard kunnen de kinderen 5 dingen ophangen. Aan het einde van elke ochtend krijgen de kinderen iets mee wat ze aan het bord kunnen hangen en wat hen herinnert aan die ochtend. 
We hebben een fijne ochtend met elkaar gehad!
terug