Dinsdag 22 juli 2014 Dinsdag 22 juli 2014
De eerste keer de Zendertjes dit jaar. Het begon al goed, een drukke bedoeling in De Ark… 7 Vrouwen sterk met 11 kinderen. Joke opende met het lezen van Mattheüs 4: 18 t/m 22, daar gaat de vertelling deze morgen ook over en ze vroeg een Zegen over deze morgen. Daarna vertrokken we met de auto of op de fiets naar de camping.

We maken de Boeg klaar en al gauw komen de kinderen… 6 meiden in totaal.
We zingen het themalied, best nog wel een beetje moeilijk en dan nog een paar bekende liedjes. Joke vertelt het verhaal over mannen die door de Heere Jezus geroepen worden om te stoppen met hun werk en discipel te worden. 12 Discipelen die de Heere Jezus gaan helpen om i.p.v. vissen mensen te gaan vangen.
Daarna gaan we knutselen… we maken een soort aquarium, niet met vissen, maar met mensen. In het aquarium zitten de mensen die al “gevangen” zijn en daarbuiten zwemmen de mensen die de Heere Jezus nog niet kennen. Lekker knippen en plakken, ondertussen een snoepje en limonade, het is gezellig.

Om kwart voor twaalf gaan de kinderen naar huis, wij doen nog een bakkie en dan zit de eerste ochtend er alweer op. Het was GOED!

Groet, Joke Bijman.

datum en tijdstip 29-03-2020 om 18:30

datum en tijdstip 29-03-2020 om 9:30

*NIEUW* Coronavirus (COVID-19) maatregelen