Dinsdag 17 juli 2018

Dinsdag 17 juli 2018
We mochten 7 kinderen inschrijven. Er bleven ook veel moeders om met elkaar te zingen en naar het Bijbelverhaal te luisteren. Elise heette iedereen welkom en vertelde over het thema van dit jaar. 'Zoek het uit'. We gaan met elkaar uitzoeken wie de Heere Jezus is. Vanochtend hoorden we dat de Heere Jezus de 'goede Herder' is. Hij vertelde verhalen aan de mensen en wilde daarmee iets uitleggen aan de mensen. Alle mensen die iets verkeerds hebben gedaan, mogen bij de Heere Jezus komen. En als we eerlijk zijn, doen we dat allemaal best wel vaak. Maar het mooie is, dat we altijd bij de Heere Jezus mogen komen. Hij zoekt verdwaalde schapen op en is blij als er iemand bij de Heere Jezus wil horen.
De herder was zijn schaapje kwijt en ging 'm zoeken. In de bloembak werd het schaapje gevonden. Een klein jongetje ging daar later nog meer schapen zoeken. Gelukkig was er maar 1 schaapje verdwaald en die werd gevonden door de herder en terug gebracht bij de andere schapen.
Van het schaapje gingen we er daarna allemaal zelf 1 maken. Er werd een sleutelhanger van gemaakt. Ze zijn heel leuk geworden! Alle kinderen konden de wol er zelf om heen doen, zo was iedereen lekker aan het knutselen.


terug