» Jeugdwerk » Tienerclub
Tienerclub Tienerclub

De tienerclub is er voor tieners van 12 t/m 15 jaar. Van oktober t/m maart is er om de 14 dagen club van 19.30 uur tot 21.00 uur in “De Ark” op vrijdagavond. We beginnen de avonden met een serieus gedeelte (bijbelstudie, discussie o.i.d.), na de pauze willen we ook ontspannend bezig zijn (bingo, tafeltennis, dweilhockey enz.). Niet te vergeten gaan we af en toe een avondje met elkaar uit (zwemmen, bowlingen of iets anders. Jullie zijn van harte welkom.

Contactpersoon: Joke Bijman, 0348-557363,

datum en tijdstip 20-10-2019 om 18:30