Zendertjes 12 juli 2022 Zendertjes 12 juli 2022
Vanmorgen zijn de Zendertjes weer van start gegaan. 
We hadden een ochtend met prachtig weer. De camping heeft een tent opgezet bij het kantoor van 'de Boeg', hier kunnen we fijn zitten. Er waren in totaal 10 kinderen en de moeders, vaders, oma's en nichtjes bleven hangen om te helpen. We begonnen met de opening van het thema 'Klein is groot'. De kinderen moesten op lengte gaan staan en we stelden de vraag: 'Ben je weleens ergens te klein voor gewees?' 'Voor de achtbaan' en 'voor een paar schoenen' waren de reacties. Daarna hebben we met elkaar een paar liedjes gezongen, waaronder 'Welkom, welkom'. 
Na het zingen zijn we begonnen met het aanleren van een Bijbelvers: 'Het maakt niet uit hoe klein je bent. Je mag een voorbeeld zijn voor anderen' (1 Timotheüs 4:12).
Het verhaal over Mozes in het rieten mandje is verteld. Mozes was klein, maar werd later groot en heeft veel voor het volk Israël betekend. 
Toen zijn we aan de slag gegaan met het knutselwerkje. De kinderen hebben van rietjes een knikkerbaan gemaakt, erg leuk om te maken en om te spelen. 
Het was een mooie ochtend met elkaar!
terug