» Evangelisatie » Zendingscommissie
Zendingscommissie Zendingscommissie

Het doel van de zendingscommissie is het verspreiden van het Evangelie plaatselijk, landelijk en wereldwijd. Dit doen we door diverse organisaties zoals: de GZB, IZB, Woord en Daad, Friedenstimme e.d. te steunen op verschillende manieren.
We organiseren een verkoping na de diensten op bid- en dankdag. We bepalen met elkaar een goed doel voor het spaarproject van de catechisaties, bijbelkring, lidmatenkring en bijbelgesprekskring.
We delen folders met informatie uit bij de uitgang van de kerk over het doel van de extra collecte van de diaconie. Ook verzamelen we postzegels (voor de GZB), organiseren een stroopwafelactie (voor Woord en Daad) en “zorgen voor ons “adoptiekind” (van Woord en Daad). We delen 1x per jaar bijbelpakketten uit (van Friedenstimme) en we verkopen het dagboek “Een handvol koren” (GZB) en kerstkaarten (Woord en Daad).
Ook versturen we kaarten naar nieuwe gemeenteleden, bij geboorte, huwelijk en huwelijksjubilea.

Contactpersoon: Joke Bijman, 0348-557363

datum en tijdstip 08-12-2019 om 18:30