Vrijdag 8 augustus 2014 Vrijdag 8 augustus 2014

Vandaag de laatste keer zendertjes van 2014. Wat ging het dit jaar weer snel! Ook deze morgen startte we weer met het themalied. De kinderen die al vaker geweest waren konden het refrein al goed meezingen. Ook het themalied van vorig jaar ‘Welkom, welkom’ was ook erg gewild bij de kleine kinderen. Er waren zo'n 15 kinderen van de camping.

Na het zingen werden de kinderen in 3 groepen verdeeld. Er ging een groep cakepops maken/eten. Erg origineel! Een groep ging vissenvangen in echt water met de magneethengel. De andere groep ging schelpen zoeken. Maar het was niet zomaar schelpen zoeken, er zat een hele speurtocht aanvats met codewoorden, puzzels, cijfercode, waarbij we zelfs iemand op moesten bellen. De kinderen vonden het erg spannend toen ze opeens Thea Bosch aan de lijn hadden met de locatie waar zij verstopt zat. De speurtocht werd afgesloten met een zoekspel, een kinderdartboad en natuurlijk het tellen van de schelpen.

We hebben veel spelletjes gedaan en als afsluiting gingen we samen eten. Er zijn pannenkoeken gebakken door eigen gemeenteleden. De kinderen hebben zitten smullen. Het smaakte zeer goed. Dank jullie wel!

We mochten dit jaar zien dat er een aantal kinderen erg onder de indruk waren. Zo vertelde een jongen dat hij elke avond voorgelezen werd uit een kinderbijbel die wij gegeven hadden. We bidden dat de bijbelverhalen en gesprekken gezegend mogen worden en dat de kinderen het verlangen krijgen om ook volgend jaar weer van de partij te zijn.

datum en tijdstip 08-12-2019 om 18:30

datum en tijdstip 08-12-2019 om 9:30