PKN
  » Evangelisatie » Zendertjes 2019 
Hervormde gemeente te Lopikerkapel
Vrijdag 8 augustus 2014 Vrijdag 8 augustus 2014

Vandaag de laatste keer zendertjes van 2014. Wat ging het dit jaar weer snel! Ook deze morgen startte we weer met het themalied. De kinderen die al vaker geweest waren konden het refrein al goed meezingen. Ook het themalied van vorig jaar ‘Welkom, welkom’ was ook erg gewild bij de kleine kinderen. Er waren zo'n 15 kinderen van de camping.


Na het zingen werden de kinderen in 3 groepen verdeeld. Er ging een groep cakepops maken/eten. Erg origineel! Een groep ging vissenvangen in echt water met de magneethengel. De andere groep ging schelpen zoeken. Maar het was niet zomaar schelpen zoeken, er zat een hele speurtocht aanvats met codewoorden, puzzels, cijfercode, waarbij we zelfs iemand op moesten bellen. De kinderen vonden het erg spannend toen ze opeens Thea Bosch aan de lijn hadden met de locatie waar zij verstopt zat. De speurtocht werd afgesloten met een zoekspel, een kinderdartboad en natuurlijk het tellen van de schelpen.
 
 
We hebben veel spelletjes gedaan en als afsluiting gingen we samen eten. Er zijn pannenkoeken gebakken door eigen gemeenteleden. De kinderen hebben zitten smullen. Het smaakte zeer goed. Dank jullie wel!We mochten dit jaar zien dat er een aantal kinderen erg onder de indruk waren. Zo vertelde een jongen dat hij elke avond voorgelezen werd uit een kinderbijbel die wij gegeven hadden. We bidden dat de bijbelverhalen en gesprekken gezegend mogen worden en dat de kinderen het verlangen krijgen om ook volgend jaar weer van de partij te zijn.

 

 
terug
 
 
 
 

Avonddienst
datum en tijdstip 31-05-2020 om 18:30
meer details

Morgendienst
datum en tijdstip 31-05-2020 om 9:30
meer details

 
Collecteren in de Coronatijd
Klik hier voor meer informatie meer
 
*NIEUW* Coronavirus (COVID-19) maatregelen
Klik hier voor meer informatie meer
 
Verkoopdata Collectemunten
Klik hier voor meer informatie. meer
 
Kerkdienst beluisteren
De laatste 16 kerkdiensten zijn te beluisteren, of te downloaden op mp3 formaat via kerkomroep Nederland.
 
Preekrooster
Wie preekt er a.s. zondag? klik hier
 
Maatschappelijke stage?
Klik hier voor meer informatie!
 
Uitnodiging jongeren bijbelkring
Klik hier voor meer informatie meer
 
Naar startpagina
Klik hier voor: adres, wat geloven wij, etc.
 
Catechisatie
Klik hier voor meer informatie over de catechisatie meer
 
Kerstworkshop 2019
Klik hier voor de kerstworkshop 2019! meer
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.